Безспорно кралица Летисия е една не само от най-стилните, но и

...
Безспорно кралица Летисия е една не само от най-стилните, но и
Коментари Харесай

Когато кралица Летисия покаже мускули

Безспорно кралица Летисия е една не само от най-стилните, само че и от най-красивите всемирски дами. При всяка своя поява тя буди удивление и с тоалетите си, и с съвършената си визия. Въпреки че неотдавна навърши 51 години, продължава да бъде в същата съвършена форма, за която доста по-млади дами могат да й завидят.
 Кралица Летисия и черните рокли, с които впечатли всички
Кралица Летисия не стопира с изненадите

Нов урок по жанр от испанската кралица

Е, сигурно брачната половинка на крал Фелипе не разчита единствено на шанса, с цел да бъде фина и стройна. За да й стоят по най-хубавия метод всички красиви рокли, тя тренира постоянно и това си проличава. Например при появяването си на раздаването на наградите Retina Eco в Мадрид показва добре тренирани, мускулести ръце, които бяха на показ с помощта на тюркоазената й рокля без ръкави.

Кралица  се ръкува с няколко индивида и това ни даде опция да заключим, че очевидно постоянно прави тренировки за ръце. Това не е особена изненада, тъй като от години тя се слави като запалена по фитнеса и макар натоварения си график, в никакъв случай не пропуща да поспортува по няколко пъти в седмицата, предава Daily Mail.
 Снимка 635364

Съпругата на испанския крал стартира деня си с йога, която й оказва помощ да тонизира и разтегне мускулите си. Често обича и да тича в градините на двореца. Освен кардио, прави и ежедневни тренировки със своя персонален инструктор. Не пропуща и упражненията с тежести, а от време на време разнообразява и с бокс.
 Кралица Летисия и фамилната кралска почивка в Палма де Майорка с кралица София
Когато Летисия е на отмора със свекървата

Кралски занимания

Разбира се, кралица Летисия доста внимава и какво яде, с цел да може да бъде постоянно в съвършена форма. Тя е обожател на средиземноморската и диетата на доктор Периконе. Избягва захарите и всички полуготови храни. Не пие кафе, газирани питиета и алкохол. И всичко това й се отплаща повече от добре - явно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР